Cautare

3499 de rezultate pentru "lista cursuri" (4.19 secunde)
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
A existat o lista lunga de candidati din care au fost retinuti in cele din urma pe lista scurta trei procurori din tari UE:
chiar daca mai candideaza pentru un fotoliu in Parlament, de ce nu a fost pus ca altii pe lista de consilieri pentru a trage respectiva lista in sus, asa cum se obisnuieste? Pesemne cineva a considerat ca nu poate trage lista in sus, ori...
Eminescu, pribeag pana atunci, se impaca cu familia, dupa ce tatal sau ii promite sprijin pentru a urma cursuri universitare la Viena, iar la 2 octombrie, se inscrie la Facultatea de filosofie ca simplu auditor, fiindca nu avea diploma de bacalaureat.
un cabinet cu sub 1800 asigurati pe lista nu poate functiona, in tara sunt peste 30% cabinete sub acest numar. ... Cursuri obligatorii de comunicare pentru medici, actiune ce poate reduce si numarul acuzatiilor aduse medicilor.
Am pregatit o lista cu 20 de firme pe care o vom inmana primarilor in mapa atunci cand vin sa le dam documentatia", a precizat Ion Prioteasa.
Un alt element tinut sub tacere de presedinte a fost dezvaluit acum citiva ani de un alt presedinte, Emil Constantinescu, anume ca, la revolutie, Traian Basescu figura scriptic pe lista restrinsa a nomenclaturistilor Romaniei, statut care le conferea numeroase privilegii.
Avem cursuri, avem oameni foarte bine pregatiti, dar ei pleaca in strainatate pentru ca hotelierii nu reusesc sa le dea niste salarii cat de cat comparabile cu cele de afara.
Suita de manifestari prilejuite de Denta&Pharma mai cuprinde si al II-lea Congres International al Asociatiei Germane de Medicina Dentara, cateva simpozioane, cursuri internationale de medicina dentara, precum si Scoala Internationala de Vara de Bioetica, Sanatate Publica si Managementul Serviciilor de Sanatate.
Iata lista nemultumirilor, luata cu copy/paste din raportul amintit:
Aici se incadreaza beneficiarii care sunt inregistrati in lista APDRP ca debitori, cei care au contracte reziliate pentru Fondul European de Dezvoltare Rurala (FEADR) din cauza nerespectarii clauzelor contractuale, iar rezilierea a fost efectuata in urma cu mai putin de un an.
Dupa absolvirea facultatii, a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti pentru urmatorii 19 ani A luat contact cu tarile cu economie de piata, participand la cursuri in Statele Unite. ... Are o lista impresionanta de lucrari de specialitate publicate.
Paradoxul perioadei de inceput a Bauhaus a fost ca, desi scopul ultim al activitati creative este relizarea unor constructii, scoala nu a oferit cursuri de arhitectura pana in 1927. ... Cladirile Bauhaus din Weimar si Dessau au fost inscrise in anul 1996 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Tot au urmat cursuri de specializare in tara si in strainatate si detin calificarile corespunzatoare pentru a satisface necesitatile specifice si complexe ale industriei de aviatie, un background si o expertiza impresionabile, gata sa faca fata unor noi provocari.
Pacientii cu infarct sunt spitalizati si au posibilitatea de a participa la cursuri tinute de specialisti, care stiu foarte bine ca infarctul nu e o joaca. ... Lista OMS insumeaza 999 de boli.
Abilitatile comunicative va vor facilita absolvirea unor cursuri de specializare cu usurinta. ... Cerneti un pic lista cu prieteni si veti descoperi ca este cineva care va ajuta tocmai la nevoie.
In Tabara Coolturala BookLand, copilul tau va avea un program variat pe parcursul unei saptamani, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate si se va bucura de un mix echilibrat de activitati precum insusirea tehnicilor de supravietuire, cunoasterea punctelor cardinale, cursuri de echitatie, fotografie si pescuit sportiv, workshopuri, drumetii, excursii cu autocarul la cele mai importante atractii turistice din zona.
Peste 2.000 de cadre medicale din toata tara s-au inscris deja la cursuri, ceea ce va creste calitatea activitatii de transplant in tara noastra. ... Lista spitalelor dotate cu angiografe si ce afectiuni vor fi cercetate in cadrul programului:
Dar si cand va aparea lista celor implicati direct si indirect, rude a o mare parte din ziaristii care critica acum in mass-media.
o lista cu romani fugiti, aflati prin diverse colturi ale Europei. ... Ceea ce am si facut si astfel am putut vedea Parisul, Florenta si Viena.) La congres am primit din partea unui matematician mexican invitatia sa tin doua cursuri la Politehnica din Mexico City.
google-analytics.com